streda 23. novembra 2016

Svadba v prírode

Svadba je najkrajším vyvrcholením partnerského života a preto je úplne samozrejmé, že si prajeme, aby bola čo najkrajšia, čo najlepšia a čo najdokonalejšia. Romantika, elegancia a neopakovateľné čaro je to, čo spája každú svadbu, no ak chcete aby práve tá vaša bola niečím výnimočná, skúste svadbu v prírode.

Za každého počasia
Každé zvolené svadobné miesto má svoje výhody aj nevýhody, obrovskou nevýhodou svadby v prírode je nepredvídateľnosť počasia. To, bohužiaľ, ovplyvniť nedokážeme, no môžeme sa dôkladne pripraviť na všetky jeho výmysly. Majte pripravenú dostatočnú zásobu dáždnikov pre novomanželov aj zábudlivých svadobčanov. Vtipným gestom bude darček pre každého svadobčana v podobe dáždnika so svadobným motívom. Všetci zúčastnení si tak spomenú na vašu svadbu vždy keď zaprší.

Dobrým nápadom je tiež jeden veľký alebo niekoľko menších svadobných altánkov či stanov, ktoré vás ochránia, nie len pred dažďom, ale aj pred páliacim slnkom. Ak plánujete zimnú svadbu v prírode, nezabudnite na dostatočne teplé oblečenie. Stoličky pre svadobčanov môžu byť ozdobené teplučkou kožušinou či huňatou dekou. Miesto prípitku a koláčov môžete podávať teplý čaj s rumom.

Aké miesto zvoliť?
Vhodne zvolený svadobný priestor podčiarkne štýl samotnej svadby, dodá jej svoje vlastné kúzlo a vytvorí množstvo krásnych a nezabudnuteľných spomienok. Veľkej obľube sa tešia vinice, ktoré sú už od pohľadu symbolom romantiky a lásky. Mottom takejto svadby je staré známe príslovie: „Vo víne je pravda.“ Ideálnym miestom na svadobný obrad, ak nechcete dlho plánovať je lúka alebo záhrada. Všetko potrebné máte za chvíľu rozložené a organizácia je len a len na vás.
Slovensko je nádherná krajina plná hôr a pohorí, krásny pohľad na rozľahlé slovenské doliny nadchne nejedného svadobčana. Popremýšľajte preto aj nad svadbou na vrcholoch našich Tatier či Karpát.

Čarovný kostol
Na Novom Zélande nájdeme unikátne spojenie prírody a tradičného miesta na svadobný obrad, akým je kostol. Barry Cox vytvoril totiž kostol zo stromov. Niektoré zo stromov vyrástli na mieste samé, ostatné Cox priviezol z iných miest spoločne s koreňmi. Okolo kostola potom vytvoril romantický kríkový labyrint. Nový Zéland je síce ďaleko, no romantiku a čaro tomuto kostolu nemožno uprieť. Pozrite si video... Tak koľkí z vás už kupujú letenky?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára