streda 2. novembra 2016

Svadba v halloweenskom duchu

Možno si poviete, že noc duchov a strašidiel nie je vhodným dátumom na svadbu, no opak je pravdou. Halloween so sebou prináša množstvo nápadov a inšpirácii vďaka ktorým bude vaša svadba jedinečná a nezabudnuteľná.

Oblečenie
Klasické biele svadobné šaty môžete dozdobiť červenou alebo oranžovou stuhou cez pás, či vkusnými „halloweenskymi“ doplnkami do vlasov. Zo svadobnej hostiny môžete urobiť maškarný bál, kde každý z hostí bude mať na sebe masku. Mladomanželia potom môžu byť princ a princezná alebo gróf Drakula so svojou manželkou, záleží len na vašej predstavivosti.

Nezabudnite na výzdobu
Práve počas halloweenskeho obdobia je tvorba výzdoby najjednoduchšia. Od lebiek, cez duchov až po pavučiny a strašidelné nápisy. Ak strašidlá nie sú práve vašou šálkou kávy stavte na vyrezávané tekvice a magické sviečky. Balóny vo forme tekvíc, či slamky s malým duchom príjemne prekvapia nejdeného svadobčana.

Nikdy nekončiaca inšpirácia
Fantázii sa medze nekladú ani pri príprave pohostenia pre svadobčanov. Od menu, ktoré môže byť naservírované nezvyčajným, strašidelným, spôsobom až po rôzne pochúťky a maškrty. Banánový dúškovia, či mandarínkové hlavy, sladké prsty s dlhými nechtami alebo vajíčkové oči. Zaujímavým nápadom je tekvicový muffin či malý dezertík v tvare tarantuly.

Halloweenske hry
Ako to už na svadbách býva, vypijú sa nejaké tie poháriky a príde čas aj na hry a zábavu. O svadobných hrách ste sa už na našom blogu mohli dočítať, no svadba na Halloween musí mať aj halloweenske hry.

• Prvou hrou je Tekvicový bowling. Je to obdoba klasického bowlingu až nato, že namiesto bowlingovej gule budete hádzať s tekvicou, ideálne poriadne šišatou. Ako kuželky môžete použiť prázdne plastové fľaše.
• Druhá hra má názov Súťaž strašiakov a pozostáva z vyrábania strašidiel. Zúčastnených rozdelíme do niekoľkých skupín, pričom každá skupinka má pred sebou pripravenú sadu oblečenia pre strašidlo a pár ďalších vecí na jeho zhotovenie, napríklad seno, vata, plachta, rôzne handry a pod. Za 15 minút sa každé družstvo snaží vytvoriť čo najstrašidelnejšie dielo. Po 15 minútach mladomanželia určia víťaza.
• Treťou, poslednou, hrou je Hľadanie tekvíc. Ešte pred samotnou hrou si vyrobte z kartónu niekoľko malých tekvičiek, ktoré poschovávate po celej miestnosti. Úlohou mladomanželov je nájsť čo najviac tekvíc, ten kto prehrá bude celý týždeň umývať riad.
 


Či už túžite po romantickej a nežnej svadbe, alebo svadbe plnej zábavy a humoru, voľba je na vás. No vedzte, že čokoľvek si vyberiete vaša svadba bude dokonalá, nezabudnuteľná a jedinečná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára