štvrtok 7. apríla 2016

Ozdoby do vlasov


Najčastejším doplnkom, nielen k účesu, ale aj k celkovému výzoru nevesty je závoj. Vybrať si môžete medzi závojmi rôznych dĺžok a tvarov od tzv. blusheru, ktorý zakrýva len tvár, až po katedrálny, ktorý sa vlečie za šatami nevesty. Pri výbere je dôležité „zladiť sa“ závojom s vybratými šatami. Ak máte jemné romantické svadobné šaty, najlepšou voľbou pre vás bude španielsky závoj s krajkou na okrajoch. K výrazným šatám s mnohými ozdobami naopak zvoľte jednoduchý závoj, ktorý bude krásnym doplnkom a zároveň nechá vyniknúť bohaté a zdobené šaty.
Ako princezná
Aj keď by možno niekto povedal, že svadobná korunka je v dnešnej dobe už prežitok, opak je pravdou. So svadobnou korunkou sa bude cítiť výnimočne a krásne každá nevesta, veď koruny sú doménou kráľov a kráľovien. Ak sa aj vy počas svojho svadobného dňa chcete cítiť ako kráľovná či princezná máte na výber množstvo druhov, od tých starodávnych až po novodobé tenké čelenky.

Spony, sponky, štipce
Výber svadobných doplnkov je vhodné skombinovať s farbou vašich šiat. Smotanové odtiene najlepšie vyniknú so zlatými doplnkami, naopak, strieborné či perlové šperky sú najkrajšie v kombinácii so snahovo-bielymi šatami. Na výber máte množstvo prekrásnych sponiek, spôn, perál, štipčekov, hrebienkov.
Kvetinové deti
Nič nie je tak romantické ako kvety vo vlasoch nevesty. Využiť môžete umelé kvety, ale nebojte sa ani tých živých, ktoré vašim vlasom a celkovému vzhľadu dodajú sviežosť a nedbalú eleganciu.


Zdroje obrázkov:
http://soiree.sk
http://www.caxa.cz
http://www.mimibazar.sk
http://www.invisage.sk
http://www.diva-princess.sk
http://www.zepire.com
http://www.galeriakvetin.sk
http://www.galeriakvetin.sk
http://www.diva-princess.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára