nedeľa 13. marca 2016

Svadobné účesy pre dlhé vlasy

Aj keď výber svadobného účesu nie je tou najdôležitejšou úlohou pri plánovaní svadby, určite sa jeho výberu treba venovať. V dnešnom článku máme pre vás niekoľko typov na účes, ak máte dlhé alebo stredne dlhé vlasy.

Vysoký drdol
Tento účes je obľúbený skôr u nižších neviest, práve preto, že pridáva pár centimetrov navyše. No nemusíte sa ho báť ani ak ste vyššieho vzrastu, no v tomto prípade ho voľte radšej v strede hlavy. Variant tohto účesu je niekoľko, môžete si nechať vypnúť všetky vlasy a dokonale ich uhladiť, po boku tváre spustiť jemné pramienky či sa pohrať s ofinou. Dozdobiť ho potom môžete korunkou či závojom.

Nízky drdol
Aj tento druh drdolu pôsobí veľmi pekne a elegantne, no oproti vyššie zmieňovanému má výhodu toho, že si závoj môžete  „prehodiť“ aj cez neho. Získate tým, akési tajomno počas obradu, ktoré neskôr na hostine všetkým odhalíte v podobe nádherného nízkeho drdolu. Opäť sa môžete pohrať s ofinou či niekoľkými „ležérnymi“ pramienkami. Veľmi pekne tu pôsobia rôzne doplnky, spony, štipčeky, korálky či kvety.

Ležérne
Prirodzene a romanticky pôsobí ležérny druh účesu. Je to jednoduché zopnutie vlasov, ktoré navodzuje pocit jednoduchosti a pohody jeho nositeľky. Ideálne je ho skombinovať s malými ozdobami či drobnými kvetmi. Menšou nevýhodou by sa mohlo zdať len horšie zakomponovanie závoja, no skúsená kaderníčka si aj s týmto problémom ľahko poradí.

Romantický cop
Vlasy sú elegantne alebo ležérne zviazané do copu a dozdobené sponkami, kvetmi či inými ozdobami. Tento typ účesu sa hodí skôr pre dlhšie vlasy, u neviest so strednou dĺžkou vlasov je však možnosť pripnúť vlasy umelé. Vlasy môžu byť jemne načesané na stranu, alebo splývať s kontúrami šiat, čím docielime nádherný, romantický vzhľad. Treba však myslieť nato, že tento účes veľmi ťažko dlží svoj tvar, takže preňho bude veľmi náročné zachovať si romantickosť počas bujarej svadobnej hostiny.

Voľne rozpustené
Posledným „typom“ svadobného účesu je nechať si vlasy voľne rozpustené. Nikde vás nebude nič tlačiť či omínať a nestrávite ani hodiny v kaderníctve. Ak máte svoje vlasy prirodzene krásne a husté, určite pouvažujte nad touto možnosťou. Na výber máte množstvo vlasových doplnkov, ktorými si vlasy zopnete a pridáte im istý tvar, či už je to čelenka, korunka, rôzne sponky, kvetinové motívy alebo závoj. Účes tiež môžete upraviť tak, že niektoré z vlasov vypnete a iné necháte voľne splývať.

Zdroje obrázkov:
https://www.mojasvadba.sk
http://svadbypodlaely.sk
http://www.svadbaonline.sk
http://www.eotazky.sk
http://www.zlaticadesign.sk
http://innevesta.blogspot.sk
http://spolocenskyuces.webnode.sk
http://www.marieedesign-magazin.sk
http://www.svadbasnov.estranky.sk
http://www.anelli.sk



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára