nedeľa 4. marca 2012

Svadobné trendy 2012

„V roku 2012 bude veľa svadieb“ - predpovedali veštice a numerológovia. Pre tých, ktorí sa rozhodli vysloviť svoje „ÁNO“ v tomto roku uvedieme zopár tipov ktoré sú v móde vo svete  svadieb...
Farby
Módne sú silnejšie farby ako pink, tyrkysová, žltá a pritom zostávajú aj pastelové farby, medzi najobľúbenejšie patria zlatá a krémová, ale  objavia sa aj odtiene modrej a sivej farby.
   
Svadobné šaty
Medzi svadobnými šatami sú obľúbené šaty vo viktorianskom  štýle: dlhé sukne, čipky, vysoké goliere. Šaty sú z ľahkých materiálov, väčšinou prevláda tyl a mušelín, často sú zdobené opaskami alebo  farebnými mašľami. Môžete nájsť šaty vo farbách bielej, ekru, šampanské a veľmi moderné sú aj čierno-biele kombinácie.

Stolovanie a dekorácia
Je trendové kombinovať okrúhle stoly s klasickými tabuľami. Na výzdobu vo vázach okrem kvetov použijeme kryštáliky, kamienky. Máte radi sviečky? Tak neváhajte a použite čo najviac a dosiahnete tým naozaj romantickú atmosféru. V dekorácii smelo môžete kombinovať rôzne farby a  tak vytvoriť skutočne originálnu výzdobu.


Svadobná kytica
Pri výbere svadobnej kytice sa spoliehajte na svoj vkus, aby sa vám vybrané kvety naozaj páčili, aby sa hodila k vašej postave a k svadobným šatám. Ak máte jednoduchšie šaty, zvoľte si kyticu so zaujímavými doplnkami. Do kytíc sa hodia  ruže, levanduľa, gardenia, hortenzia   a zdobiť môžete aj s perlami, čipkou. Vyberte si romantické kytice alebo kvety v štýle vintage.


Svadobná torta
Krásne a elegantné sú torty v bielo-čiernej kombinácii. V tomto roku torty už nebudú zafarbené  krikľavými farbami, skôr naopak: svojou jemnou farbou - vyzdobené buď  s malými kvetmi alebo bodkami - vyjadrujú zároveň eleganciu a romantiku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára