streda 18. mája 2011

Prípravy bez stresu


Organizovanie vlastnej svadby je nielen náročné, ale - hlavne pre nevestu - občas poriadne stresujúce. Preto navrhujem vyskúšať aspoň niektorý z nasledovných tipov.
Babská jazda - Ak si myslíte že už nevládzete a točí sa vám hlava z množstva úloh, dajte si pauzu a s kamarátkami si spravte pohodový večer. Dajte si pohár vína, porozprávajte sa a určite príde aj niekoľko dobrých nápadov, ktoré vám môžu byť užitočné v prípravách.
Sústreďte sa na dôležité veci - Venujte sa naraz iba jednej problematike. Neriešte naraz svadobné šaty, aj kvety a zákusky. Všetko si dopredu naplánujte. Na prvé miesta dajte najdôležitejšie úlohy, ako napr. rezervácia miesta svadby – vyskúšajte vo dvojici kuchyňu vo vybranej reštaurácii. Netreba zbierať množstvo ponúk, pretože potom sa neviete rozhodnúť ktorú si vybrať na váš veľký deň.
Dajte sa do práce čím skôr - Nedostatok času spôsobuje najväčší stres. Ak začnete s prípravou už rok dopredu, určite nájdete to vysnívané miesto a získate najlepších dodávateľov. Radšej začnite skôr, aby ste stihli všetko vybaviť.
Dbajte o svoje zdravie - Pred svadbou je dôležité, aby ste sa lepšie starali aj o seba: zdravá výživa, viac pohybu na čerstvom vzduchu, to všetko prispeje k tomu aby ste sa dostali do formy na veľký deň a vaša pleť a vlasy vyzerali zdravšie.
Ak ste skutočne náročná, nevynechajte vynikajúci relax v niektorom wellness hoteli.
Prajem vám príjemné a bezstresové svadobné prípravy!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára